Aannemer-Bloemendaal-logo-nieu

Schilder Bloemendaal

Met een professionele schilder uit Bloemendaal weet u zeker dat uw klus vakkundig wordt geklaard. Uiteraard bent u zelf prima in staat om een muurtje te schilderen, maar zo gauw dat een aantal muren worden, vergt het wel veel tijd en energie. Daarbij bent u nooit zeker van het beste resultaat en heeft u niet de beschikking over de beste professionele materialen en gereedschappen. Er zijn dus zeker momenten waarop het inschakelen van een schilder u het leven aanzienlijk gemakkelijker maakt.

Wij hebben ruime ervaring als schilder in Bloemendaal en omgeving. We hebben ook de contacten met andere specialisten en hebben een professioneel netwerk opgebouwd waar we altijd op kunnen terugvallen. Onze schilders zijn deskundig, gebruiken de beste verfsoorten en de nieuwste gereedschappen. En, zoals u hier kunt lezen, doen ze veel meer dan schilderen alleen. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen over wat wij voor uw budget kunnen uitvoeren.

Ga snel naar

Wat doet een schilder in Bloemendaal?

Als u denkt aan een professionele schilder, dan denkt u waarschijnlijk aan iemand die met een grote roller en een werktrap muren en plafonds aan het sausen is. De taken van een vakkundige schilder uit Bloemendaal zoals wij, gaan echter veel verder dan dat. Het lijstje hier geeft u een idee van de belangrijkste werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Staat uw wens hier niet tussen? Neem dan toch contact met ons op, want de kans is groot dat wij dit wel gewoon voor u kunnen doen.

Waarom een schilder inhuren en niet zelf aan de slag?

Veel mensen doen kleine en simpele schilderklusjes zelf, omdat deze niet moeilijk zijn en het resultaat vaak een grote indruk achterlaat. Maar wist u dat het schilderen van deuren en kozijnen best specialistisch is? Huurt u een schilder uit Bloemendaal in, dan weet u zeker dat het goed gebeurt en dat uw schilderwerk duurzaam zal zijn. Hier vindt u 3 voordelen van het inhuren van een professionele schilder.

Overweeg een winterschilder

Het is niet vreemd dat schilders in de winter wel eens om werk verlegen zitten. Dat komt doordat het weer buiten dan slecht is en men ervan uit gaat dat een schilder uit Bloemendaal op dat moment niet kan werken. Niets is echter minder waar. Wij komen ook tijdens de wintermaanden om uw buitenschilderwerk voor u uit te voeren, want wij hebben de middelen om dat te kunnen doen. Een schilder die in de winter werkt wordt ook wel een winterschilder genoemd.

Het voordeel van het inhuren van een winterschilder is dat u dan vaak profiteert van interessante aanbiedingen. En omdat het dan een rustige tijd is, is deze ook snel beschikbaar voor uw werkzaamheden. Kunt u wachten tot de wintermaanden zijn aangebroken, dan is het inhuren van een winterschilder dus op verschillende manieren voordelig voor u.

Vrijblijvende offerte?

Voor schilderklussen buiten

De meeste schilders bieden schilderdiensten aan die binnen en buiten moeten worden uitgevoerd. Schilderwerk buiten is wat duurder, omdat dat iets zwaarder is en omdat er specifieke verfsoorten moeten worden gebruikt. Buitenschilderwerk omvat het onderhouden en schilderen van de gevel, het schuren, repareren en lakken van kozijnen, het beitsen van uw schutting, het schilderen van uw houten tuinmeubelen en schuur.

Het grote verschil tussen schilderwerk buiten en binnen is dat het werk buiten ook een belangrijke beschermende functie heeft. Het beschermt uw oppervlakten tegen regen, zonneschijn, wind en temperatuurverschillen. Daarom moet dit ook regelmatiger onderhouden worden dan uw schilderwerk binnen. Als professionele schilder uit Bloemendaal pakken wij dit buitenschilderwerk ook graag voor u op.

Hoeveel kost een schilder?

Besluit u ons in te huren als uw schilder uit Bloemendaal, dan wilt u misschien weten hoeveel u daarvoor betaalt. De exacte prijs voor uw klus is lastig te geven, omdat deze afhangt van zoveel verschillende factoren. Zo gaat de prijs per vierkante meter vaak naar beneden als u een groter oppervlak laat sausen en zijn sommige methoden en materialen duurder dan andere. Wij raden u dan ook aan een vrijblijvende offerte op te vragen via ons handige contactformulier onder aan deze pagina, zodat u een beter zicht krijg op wat u exact moet gebruiken als u uw schilderklus aan ons uitbesteedt. Tot die tijd, vindt u hier een handige tabel waarmee u alvast een inschatting maakt van de mogelijke kosten. Deze zijn overigens inclusief btw en materialen.

Type schilderklusPrijs per vierkante meter
Sausen€10 – €20
Spuiten€5 – €12
Spackspuiten€8 – €15
Schilderwerkzaamheden binnen€30 – €35
Schilderwerkzaamheden buiten€35 – €45

Spuiten, sausen of spackspuiten?

Wilt u uw binnenmuren laten schilderen, dan kunt u deze laten spuiten of sausen. Sausen heeft vaak de voorkeur als het kleinere oppervlakten betreft en sausen is een uitstekende oplossing voor grote schilderklussen. Sausen gebeurt handmatig met een roller en een kwast, terwijl spuiten juist machinaal gebeurt. De schilder uit Bloemendaal gebruikt daar een hogedrukmachine voor en spuit de verf daarmee op de muren. Dat is sneller en minder arbeidsintensief, dus goedkoper.

Maar omdat er ook veel verfnevel vrijkomt, is het afdekken en afplakken van meubelen een grote klus. Daarom is bij kleine klussen sausen een betere optie, terwijl in nieuwbouw en het schilderen van grote oppervlakten, zoals een complete woning, spuiten de voorkeur heeft. Een andere mooie bijkomstigheid is dat u muren met kleine defecten kunt laten spackspuiten. Dat is machinaal stuken, maar als u daar een kleur aan toevoegt, dan is sausen ook niet meer nodig. Wij zijn de schilder in Bloemendaal die zowel schildert als stukt, en u dus een totaaloplossing voor uw muren aan kan bieden.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Als u contact opneemt met ons, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin u exact ziet wat u moet betalen als u ons aanneemt als uw schilder in Bloemendaal. Deze offerte is compleet en betrouwbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. U vindt er alle informatie die u nodig heeft over hoe de prijs tot stand is gekomen. Het enige wat u moet doen is deze offerte beoordelen en accepteren, mocht u met ons verder willen gaan.

Uiteraard kunt u ons ook bellen en e-mailen met vragen en staan onze medewerkers klaar om u advies te geven over uw schilderwerkzaamheden. Maak het bespreekbaar en we kunnen u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij uw schilderwerk speciaal zullen maken. U kunt dan ook met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van onderhoud. Uw woning is bij ons in goede handen.

Aannemer Bloemendaal

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.